maandag 23 april 2007

3 more days 2 go!

Wat een supergave en -drukke dag was deze maandag...

Afgelopen vrijdag hebben we een aantal kranten en programma's gebeld over de Grote Actie van morgen. Een aantal waren zeer geïnteresseerd, dat merkten we ook vandaag weer! Het is ook nogal wat: 24 uur lesgeven voor de KWF! 's Ochtends worden we gebeld door de Amersfoortse Courant. Zij geven aan dat ze graag verslag willen doen van deze actie ("een heel goed initiatief") en komen woensdagochtend om 8uur om het laatste uurtje mee te maken! Vlak na de Amersfoortse Courant belt Hart van Nederland: ze willen graag een verslag maken van de marathon. Omdat er nog wel iets tussen kan komen (ander, belangrijker (is dat mogelijk?) nieuws) worden we morgen gebeld of ze ook daadwerkelijk komen...

Een deel van de dag zijn we bezig geweest sponsors te werven, en ondertussen hebben we al een aardig bedrag bij elkaar. Als jij of u ook wilt sponsoren: stuur een mailtje naar amoacties@gmail.com! Al het geld gaat naar de KWF Kankerbestrijding, als een soort herinnering aan de tumor die dhr Amoraal had, en waarvan hij genezen is.

Na schooltijd gaan Hellen en Janine nog even naar de Super de Boer en de Keurslager om de maaltijd te laten sponsoren. De keurslager wil ons 25 broodjes bal voor de helft van de prijs verkopen (lekker!) en een half uur nadat we de Super in lopen staan we weer buiten. Mét een kar overvol gratis boodschappen! Omdat we de spullen niet op de fiets mee kunnen krijgen - het is zóveel! - lopen we met de kar terug. Op school aangekomen kijkt niemand vreemd op: het zijn namelijk Hellen en Janine die daar lopen... Inmiddels is iedereen gewent aan onze vreemde acties en gekke dingen, gelukkig nemen ze ons nog steeds zoals we zijn =)




Thanks meneer Versluis!


Morgen meer!

Geen opmerkingen: